[Güncel] Üniversitemiz Hayırlı Olsun...

Nevşehir ve Kapadokya ile ilgili genel konular

[Güncel] Üniversitemiz Hayırlı Olsun...

Mesajgönderen Sirius » 16.05.2007, 18:39

AK Parti Nevşehir Milletvekili Rıdvan Köybaşı, aralarında Nevşehir’in de bulunduğu 17 kente kurulan Üniversitelerin,Türkiye Cumhuriyeti’nin kalkınmasında etkin olan bilgi ve becerili insanların yetiştirilmesine çok büyük katkılar sağlayacağını belirterek “Başta Nevşehir’imiz olmak üzere ,kurulan tüm Üniversitelerimiz vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun”dedi.Karaman, Ağrı, Sinop, Siirt, Nevşehir, Karabük, Kilis, Çankırı, Artvin, Bilecik, Bitlis, Kırklareli, Osmaniye, Bingöl, Muş, Mardin ve Batman'da üniversite kurulmasına yönelik olarak hazırlanan kanun tasarılarının tümü üzerinde kişisel görüşlerini açıklamak için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kürsüye gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Rıdvan Köybaşı,tarihi hizmetleri yerine getirmenin ortak mutluluğunu tüm hemşehrileri ile birlikte yaşadığını söyledi.

Nevşehir’e üniversite kurulması konusunda yıllardan beri ciddi çalışmaların ortaya konulduğunu dile getiren Köybaşı,bu çalışmaların bir ürünü olarak ,yıllardan beri büyük bir özlem olan Üniversitelerine kavuşmanın engin bahtiyarlığını yaşadıklarını kaydetti.Köybaşı “Nevşehir için kara bir sevda olan Üniversitemize kavuşmanın tüm Nevşehir’liler olarak mutluluğunu yaşıyoruz.Başta Nevşehir’imiz olmak üzere ,kurulan tüm Üniversitelerimiz vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun.”dedi.

Nevşehir’in Üniversiteye kavuşmasında emekleri geçen Nevşehir ve İstanbul’daki hemşehrilerine gönül dolusu şükran borçlu olduklarını belirten Köybaşı,öncelikli olarak Başbakan Recep Tayip Erdoğan,AK Parti hükümeti kabinesi ve tüm milletvekillerine ,yılların özlemini Nevşehir’e kazandırdıkları için teşekkür ederek kürsüden ayrıldı.
Meclis çalışmalarında daha sonra tasarının maddeleri üzerine görüşmelere devam edildi.
En son Sirius tarafından 16.05.2007, 18:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Sirius
Yönetici
Yönetici

19 kez teşekkür etti.
41 mesajına 44 teşekkür aldı.

Ynt: [Güncel] Üniversitemiz Hayırlı Olsun...

Mesajgönderen uzel » 17.05.2007, 11:04

hayırlı uğurlu olması dileklerimizle.bu hizmette başlangıçtan beri emeği geçenleri maddi ve manevi tebrik etmek saygıyla anmak gerekir diye düşünüyorum.nevşehiri her yönüyle etkileyecek kültür kenti söyleminin eksik olan ayağını tamamlayacak.bir çok uluslararası platformun uğrak kenti olacak.bundan sonraki atılacak sağlam adımlar memletimizi hep o istediğimiz, hakattiğimiz konuma oturtacak.
Kullanıcı avatarı
uzel
Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı

0 kez teşekkür etti.
0 mesajına 0 teşekkür aldı.

Mesajgönderen (Gs)Fatma » 17.05.2007, 12:51

nevşehir için hayırlı uğurlu olsun diyorum...sanırım hepimizin temennisi bu şekildedir...
(Gs)Fatma
Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı

0 kez teşekkür etti.

Mesajgönderen muhacir » 17.05.2007, 16:20

sonunda oldu,nihayet biz de kavuştuk üniversitemize..
muhacir
Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı

0 kez teşekkür etti.

Mesajgönderen Solace » 17.05.2007, 16:28

Hayirli olsun. Cok sevindim.
Solace
Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı

0 kez teşekkür etti.

Mesajgönderen faruk5050 » 20.05.2007, 02:12

bizde normal olarak seviniyoruz
ama
bu üniversitelerden çıkan lar için iş imkanı nerde
bu öğrencileri  ve vatandaşı kandırmaya yönelik bir girişim
seçim politikası
faruk5050
Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı

0 kez teşekkür etti.

Mesajgönderen (Gs)Fatma » 20.05.2007, 12:11

faruk5050 yazdı:bizde normal olarak seviniyoruz
ama
bu üniversitelerden çıkan lar için iş imkanı nerde
bu öğrencileri  ve vatandaşı kandırmaya yönelik bir girişim
seçim politikası

seçim politikası veya değil...konumuz bu olmamalı...
burda önemli olan nevşehirin uzun yıllardır kurduğu bi hayale kavuşacak olması...hem gerek nevşehirde olsun gerek başka bi yerde ,mekan önemli değil..üniversite mezunlarına istihdam sağlanamamasının asıl sorumlusu olan kişileri belli..bu sebeple haticeye değil neticeye bakmak gerekir...
(Gs)Fatma
Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı

0 kez teşekkür etti.

Mesajgönderen muhacir » 20.05.2007, 14:33

ben de sana hak veriyorum FATMA. Nevsehirden çok çok geri olan illerde bile üniversite varken bizde neden olmasın? Ayrıca bu ülkenin her zaman egitimli insana ihtiyacı var. bir insan çaycı ya da çöpçü olabilir ama önemli olan onun bu işi ne kadar ciddiye alarak yaptıgıdır. yani her okuyan doktor avukat olacak diye birşey yok,kimse çöpçü olmazsa sokaklarımız pislikten geçilmez ve hepimiz çok buyuk saglık sorunlarıyla karşılaşırız. hele ki bir çöpçü yada çaycı bu işin egitimini alarak yapıyorsa o zaman sokakalrımız daha temiz ve hijyenik olacak,içtigimzi çaylar daha lezzetli olacaktır. yani üniversite açılmalı. egitim , yine egitim ,illa ki egitim...
muhacir
Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı

0 kez teşekkür etti.

Mesajgönderen arabsun_ » 23.05.2007, 19:19

hayırlı uğurlu olsun nevşehirimize şimdi ekonomi dahada canlanacak nevşehirde
arabsun_
Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı

0 kez teşekkür etti.

Mesajgönderen nevada5001 » 30.05.2007, 21:41

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Arkadaşlar bu üniversitenin bizim şehrimize adapte olması için elimizden geleni yapmalız;çünkü ilk başlarda buraya gelmek isteyen öğrenciler nevşehiri sorduklarında iyi cevaplar alamayacaklar.Ben hepimize iş düştüğünü ve asıl işin mücadelenin bundan sonra başlayacağına eminim.Öğrencileri korumak ve kollamak gerekir.Bu uyarımda çok ciddiyim. =D>
nevada5001
Genel Moderatör
Genel Moderatör

0 kez teşekkür etti.

Sonraki

Dön Nevşehir ve Kapadokya Genel Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir